Frequenties / straling

Alles bestaat uit frequenties, en ernergie ,van ons zicht, gehoor, ons voelen en denken, tot de sterren en licht. Dit maakt het ook zeer beïnvloedbaar voor omliggende dingen en verstoringen.

Een sterk en actueel voorbeeld hiervan is straling. Tegenwoordig heeft grotendeels van onze samenleving bijna constant een smartphone of een computer / laptop en Wi-Fi /3G en 4G om beschikking tot het internet te hebben. Er zijn vele zendmasten om signalen te verspreiden naar elkaar en van elkaar door de gehele wereld, bijna als niet al constant.

Het risico hiervan is dat, doordat deze signalen steeds meer en sterker worden naarmate de technologische ontwikkelingen toenemen, dat we onze wereld langzaam in een magnetron veranderen. Dit al helemaal gecombineerd met de metaaldeeltjes die zich door de lucht en grond verspreiden, wat dus zorgt voor een spanningsveld. Dit zorgt ervoor dat de stralingen en frequenties constant blijven hangen en ernstige verstoringen veroorzaken.

Voorbeeld van straling uitwerkingen in de lucht:

Vlissingen. Er worden door middel van sterke elektromagnetische straling kunstmatige wolken gemaakt precies ter hoogte van onze achtertuin.

Gepostet von Peter Bruisten am Mittwoch, 25. April 2018

 

Met de metaaldeeltjes en het spanningsnet dat nu bestaat, is dit is een grote factor in de toenemende gezondheidsklachten en afwijkingen, zoals alzheimer, kanker, slaapstoornissen, orgaan falen- en afwijkingen, maar ook beïnvloed dit het denkvermogen, informatieverwerking en onze interpretatie / waarneming. Die verstoringen, in combinatie met andere invloeden / verstoringen zoals bijvoorbeeld de vergiftigingen in ons voedsel en stress, (wat ervoor zorgt dat het lichaam veel meer energie hieraan kwijt is en minder overheeft voor het immuunsysteem) maakt men veel vatbaarder hiervoor.